2 comentarios
 1. cristina
  cristina Dice:

  Bona tarda Montse,

  Aquest matí he tingut el privilegi de que em fessis una màster class sobre el comerç electrònic.

  Dins de tots els temes diversos que compren el mk i l’empresa, podria afirmar que aquest és dels que sempre se m’han posat mes de cul.

  Haig de donar-te les gràcies per obrir-me aquest món i ajudar-me a entendre’l. Tens una manera d’explicar i una passió que es inevitable “reformar” als teus oients.

  Fins ara m’he dedicat al tema del totxo (per la meva família més que res) però ara, vist el panorama i que el meu pare es jubilava he trobat l’oportunitat de tornar a una agència de publicitat que realment és el que m’apassiona.

  He començat el dia 1 i al dia següent, m’envien a escoltar-te per que em vagi posant al dia. T’explico tot això perquè m’encantaria participar en un curs d’aquests que fas que duren una setmana per poder formar-me bé en aquests temes i així donar bons serveis als nostres clients i no només vendre disseny. He podries dir quan es el teu proper curs (encara que sigui a Bcn) per veure d’assistir-hi?

  D’altra banda a la conferència han dit que potser a principis de l’any que ve ho proposen des de aquí. Tens constància ja d’això o està encara per determinar, es sols per valorar la possibilitat d’esperar o desplaçar-me allà on ho facis.

  Espero que sàpigues disculpar la meva intromissió i que no t’hagi robat massa temps.

  Gràcies de nou,

  Cristina Puigpinós

Trackbacks y pingbacks

 1. […] Si deseas saber más sobre las métricas en las redes sociales, aquí tienes este artículo en el que explico las 10 cosas que debes medir. […]

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *