15 replies
 1. Txell
  Txell says:

  Bon dia, Montse,

  Mmmmf, jo ho he fet servir i m’ha donat molts problemes (de fet, estic en converses amb FB perquè m’han desaparegut 2 pàgines lligades amb un perfil).
  Hi ha dies que ha estat desactivada aquesta opció:
  http://www.socialblabla.com/facebook-retira-la-opcion-para-convertir-perfiles-en-paginas.html
  I ha donat tants problemes que han creat un procediment per revertir el procés: https://www.facebook.com/help/contact_us.php?id=189265951117017

 2. Montse
  Montse says:

  Txell moltes gràcies pels comentaris, la veritat és que jo no he fet servir perquè les pàgines les vaig crear com a pàgines d’entrada… però agraeixo que comparteixis els enllaços amb la resta d’usuaris per si tenen algún problema a l’hora d’intentar migrar.
  Moltes gràcies.
  A big hug.

 3. Salomé Mulet
  Salomé Mulet says:

  Jo ho acabo de probar.
  – Els contactes han passat tots.
  – Tenia 2 fotos, només m’ha passat la del perfil.
  – He entrat una altra vegada la informació del perfil. Hi havia una opció per descarregar l’antic però no ha funcionat bé.
  – El que si que es perd és tota l’activitat que tenia generada: comentaris, missatges, etc. El mur està completament net.

  Però veig avantatges que he guanyat:
  – canviar més ràpidament entre el meu perfil personal i el de la pàgina, sense haver de sortir i tornar a entrar
  – les estadístiques, una passada!
  – compartir el rol d’administrador amb altres companys
  … i ja anirem descobrint més coses
  Moltes gràcies.
  Salomé

 4. Dolors Carretero
  Dolors Carretero says:

  Hi Montse,
  Aquest recurs m’ha anat genial.
  La funcionalitat de conversió de perfils a pàgines m’ha resultat molt útil. Per qüestions professionals, vaig crear primer un perfil personal al Facebook, però desprès vaig crear-ne una pàgina d’empresa. El gran problema és que estava rebent sol·licituds d’amistat al perfil personal, procedents dels meus contactes, quan en realitat necessitava que es fessin seguidors de la pàgina d’empresa… A més del cost temporal que em suposava haver d’administrar dues pàgines (perfil i pàgina) alhora.
  Quan he fet la conversió, ha aparegut al meu compte l’administració de dues pàgines: la d’empresa que vaig crear i el perfil migrat a pàgina d’empresa. Un cop arribats aquí, el que he fet és eliminar la pàgina que menys m’interessava. Ja no tinc duplicitats.
  Thank you so much,
  Dolors Carretero

 5. Nuri Yebra
  Nuri Yebra says:

  Hi Montse,

  Nosaltres hem passat de perfil a fan page. I ens ha passat tots els amics a fans. El problema que tenim és que ens ha mantingut el perfil però està buit és a dir no hi tenim amistats, això no seria un problema si poguéssim veure els perfils dels nostres fans, però és que no podem. És com si no fossin fans nostres, i per tant no podem interactuar-hi directament, ells poden accedir a la nostra pàgina però nosaltres no podem accedir a cap de la seva informació, no podem posar ni m’agrada a comentaris que fan sobre nosaltres als seus murs.

  Saps si és un problema de les pàgines de facebook o si és problema de la conversió a pàgina automàtica?

  Thank you so much,
  Nuri.

 6. Montse
  Montse says:

  Núria, té pinta de que us ha creat un nou perfil al passar les dades a pàgina. Mira a veure si pots descobrir qui és l’administrador d’aquesta pàgina. Si no hi ha manera, però pots canviar els administradors, fes-me administradora a mí i miraré a veure si hi ha alguna cosa que no està bé.
  No se m’acud res més…
  espero que ho poguem solucionar.
  A hug.

 7. Nuri Yebra
  Nuri Yebra says:

  Hello,

  L’administrador és el mateix perfil d’abans però com que els amics s’han convertit en fans, el perfil no té amics i la pàgina té 4000 fans.
  He afegit administradors nous però sols puc veure els murs dels amics dels administradors, però no puc veure ni afegir comentaris als murs dels fans.

  Et passo el nom de la pàgina: http://www.facebook.com/pages/El-Moscou-Torell%C3%B3/120076401412468 (El Moscou Torelló)

  Si no poses “M’agrada” no et puc fer administradora ;)

  Merci per ajudar-nos.

  Nuri.

 8. Sofía
  Sofía says:

  Hola: A ver si me puedes ayudar. He hecho la migración de perfil a página https://www.facebook.com/Magistralia, pero no puedo ver nada más que mi página. Nada de mis fans, ni tengo página de inicio donde ver la actividad del resto…. Llevo dos días mirando foros, y no encuentro la forma de incluir más pestañas.
  Gracias!!

 9. Pablo
  Pablo says:

  Buenas Montserrat,

  No se si es posible transferir los amigos de un perfil a una página ya existente, que por lo que veo la aplicación da la opción sólo si es para crear una página nueva si no me equivoco.

  A greeting.

 10. Montse
  Montse says:

  Hola Pablo, la aplicación automática no te deja… pero las páginas tienen una funcionalidad llamada “importar contactos”, esde allí puedes subir listas de emails. Estos emails no podrás registarlos directamente a la página (creo… ahora no lo recuerdo bien), pero sí podrás enviarles una notificación para invitarlos a que ellos lo hagan.

  En el perfil de persona, si no recuerdo mal, hay una función que es “descargar información” desde la que puedes descargar todo lo que está relacionado con tu perfil. Ahora no recuerdo si los mails están allí ono. Mira a ver… Si tengo tiempo este fin de semana, miraré bien el menú de las páginas y el de los perfiles…. pero creo que lo que planteas tiene solución.
  Un abrazo Pablo.

 11. Ingrid
  Ingrid says:

  Hi Montse,
  avui he assistit a la xerrada de la Cambra i m’ha encantat! M’he adonat que no en tinc ni idea!!!
  Jo sóc de les que tenia una pàgina de perfil de l’empresa i aquesta tarda he fet la conversió tal com indica facebook, però la situació que tinc és la següent: la pàgina de perfil ha desaparagut, i la pàgina d’empresa està buida, consta que hi han 343 fans però no surten, no els puc veure ni interaccionar amb ells…. estic histèrica… no sé si tens idea de què pot ser.
  Per altra banda, a l’opció d’afegir administradors, m’afegeixo jo i no em deixa, i clar, a la pàgina de l’administrador principal (que és la que tenia fins ara de l’empresa) no hi puc accedir perque ha desaparegut.
  Si em poguessis ajudar… moltíssimes gràcies!!

  ingrid

 12. Montse
  Montse says:

  Ostres, és complicat resoldre a distància el que em comentes. No hauria d’haver-te passat. Així d’entrada jo et diria que busquis a Google a veure si a algú altre li ha passat quelcom semblant. Sobre la pàgina d’empresa, passa’m la URL i me la miro per fora a veure si veig alguna cosa. Si tens guardada la URL del perfil anterior, també envíame-la per veure si trobo alguna pista. En principi amb el login i password del perfil hauries de poder entrar a la pàgina perquè de fet, el perfil no te l’hauria d’haver esborrat.
  Demà seré a classe tot el matí i a la tarda tinc reunió a la UAB, però si vols truca’m al vespre i ho mirem per telèfon.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *