Cities Slides 2.0

Yesterday I had the pleasure of participating in the Citymarketing days organized by the Barcelona Provincial Council and IL3 (University of Barcelona).

My participation was to explain in five hours what is Web 2.0, how it can be used to manage promotion (both tourists and residents) of a city. How do some cities, what are the key success factors and where internet is evolving and how this will affect the promotion of cities.

A moment ago hung on Slideshare slides I used for this class, if you are of any use. You can see them below:

I go all right.
A hug.

2 replies
 1. Teresa
  Teresa says:

  No he estat en aquest curs però si a d’altres teus a Girona i sempre miro el que inclous al blog. He repassat aquesta presentació. A la diapo 83 (organitzar-se) no acabo d’entendre perquè twitter és una eina i facebook un mitjà per donar-se a conèixer. I perquè un blog a totes dues categories?
  Salutacions i gràcies per tot el material tan interessant que penges.
  Teresa

 2. Montse
  Montse says:

  Teresa, moltes gràcies per fer-m’ho notar… és un error. Tant Twitter com Facebook són un mitjà. El blog, en canvi sí que podria estar en les dues categories: pot ser una eina en la que publicar continguts que nosaltres mateixos o tercers recullen per RSS, i a l’hora és una plataforma on donar difusió als nostres escrits (un mitjà).

  Moltes gràcies. A la que tingui un moment ho corregiré a les noves presentacions (a aquesta ja no ho puc tocar perquè si la edito perdré l’historial de visites d’Slideshare).
  A big hug.
  Montse.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *