Day Electronic Commerce in Granollers

Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

Content of this article

Chamber of Commerce

On October 10 I have the pleasure of participating in a day dedicated to Electronic commerceOrganized by the Barcelona's Chamber of Commerce and for him Leitat Technology Center .

As its name suggests, the purpose of this meeting is to get companies demarcation of the camera are encouraged to start relating to online sales and e-commerce experiences.

In my presentation I will explain the different types of electronic commerce that a company can take, I will explain the different platforms you may have to carry out (the opensource and payment), the legal framework for electronic commerce, logistics aspects, and analyze key business success factors such as attendees, who are already conducting electronic commerce.

Registration for the conference is free, but places are limited. So if you are interested in attending, please contact the organization by clicking here: Day Electronic Commerce in Granollers

See you at Granollers.

3 replies
 1. Robert Azor
  Robert Azor says:

  Hola Montse:
  Vaig tenir el plaer de fer un curs teu a la Cambra de Barcelona i em va donar la oportunitat de introduir-me en el mon del comerç electrònic de la teva ma. Dos anys despres, i havents pasat per molt procesos dins de la meva empresa alhora de començar a vendre per internet (open source, sas, empreses que et venen la solució perfecta, …) crec que he encertat amb la formula utilitzada i m’agradria poder compartir-la amb tu la meva última experiència. El projecte es diu http://www.viacomercia.com i es basa en la unió de esforços i interesos alhora de començar l’aventura de obrir un e-comerç. Diferents botiguers de la ciutat de Mataró hem creat una cooperativa i estem aprofitant la mateixa estructura (plataforma i equip humà) per vendre de forma conjunta els nostres productes a la xarxa. La idea és poder crear un carrer virtual com els de veritat, on el èxit de trafic radica en trobar en un sol espai: varietat de producte, qualitat i marques, botiguers de confiança que coneixen el producte que venen…. Tot conduit per profesionals i una una estructura compartida per tots. Varem inaugurar la setmana pasada i durants els següents dies pasarem dels 4 comerços fundadors a ser una decena. Esperem que aquesta formula de venta conjunta sigui d’interès per a nous botiguers i creem un grup molt més ampli. Com et deia, com amb un carrer o centre comercial real, on una unió diversa i de qualitat justifica la seva visita. Espero que t’agradi la iniciativa i estaré encantat de escotar les teves aportacions.

 2. Montse
  Montse says:

  Hola Robert!
  Ei, m’ha agradat molt ViaComercia. Només 3 suggeriments:
  1) que a la home, posessis alguna oferta/promoció de vendes… quelcom que temptés als usuaris a entrar.
  2) Que un cop dins la categoria de producte, a més de tenir una capçalera, introduïsis també algun producte. Queda una mica confús que hagi de clicar en les subcategories per començar a veure quelcom.
  3) Els productes necessiten una descripció més acurada (ex: a les sabates – tipus de pell interior i exterior, tipus de sola, tipus d’acabats, etc… (mira’t http://www.zappos.com)

  La resta em sembla perfecte.
  (Li falta el favicon.ico també… però suposo que això és perquè és la versió beta)

  Espero que us vagi molt bé.
  A big hug.
  Montse.

 3. Robert
  Robert says:

  Moltes gràcies per les teves aportacions. Mirarem de anar-ho aplicant. Espero poder assitir al dilluns a la jornada i saludar-te
  See you soon
  Robert

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

New book on sale now

Make your business grow online

This website uses its own and third-party cookies to obtain statistics and store data. Its objective is to be able to offer you a better service. You can consult more information about the cookies on this site by clicking here.