Jornada de Comercio Electrónico en Granollers

Contenido de este artículo

Cambra de Comerç de Barcelona

El próximo 10 de octubre tengo el placer de participar en una Jornada dedicada al Comercio Electrónico, organizada por la Cámara de Comercio de Barcelona y por el Centro Tecnológico Leitat .

Como indica su nombre, el objetivo de esta jornada es conseguir que las empresas de la demarcación de la cámara se animen a iniciar experiencias relacionadas con la venta online y con el comercio electrónico.

En mi ponencia explicaré los diferentes tipos de comercio electrónico que puede emprender una empresa, explicaré las diferentes plataformas de las que puede disponer para llevarlo a cabo (las opensource y las de pago), el marco legal del comercio electrónico, aspectos relacionados con la logística, y analizaré los factores clave de éxito de empresas, como las de los asistentes, que ya están realizando comercio electrónico.

La inscripción a la jornada es gratuita, pero las plazas son limitadas. Así que si te interesa asistir, por favor, contacta con la organización clicando aquí: Jornada de Comercio Electrónico en Granollers

Nos vemos en Granollers.

3 comentarios
 1. Robert Azor
  Robert Azor Dice:

  Hola Montse:
  Vaig tenir el plaer de fer un curs teu a la Cambra de Barcelona i em va donar la oportunitat de introduir-me en el mon del comerç electrònic de la teva ma. Dos anys despres, i havents pasat per molt procesos dins de la meva empresa alhora de començar a vendre per internet (open source, sas, empreses que et venen la solució perfecta, …) crec que he encertat amb la formula utilitzada i m’agradria poder compartir-la amb tu la meva última experiència. El projecte es diu http://www.viacomercia.com i es basa en la unió de esforços i interesos alhora de començar l’aventura de obrir un e-comerç. Diferents botiguers de la ciutat de Mataró hem creat una cooperativa i estem aprofitant la mateixa estructura (plataforma i equip humà) per vendre de forma conjunta els nostres productes a la xarxa. La idea és poder crear un carrer virtual com els de veritat, on el èxit de trafic radica en trobar en un sol espai: varietat de producte, qualitat i marques, botiguers de confiança que coneixen el producte que venen…. Tot conduit per profesionals i una una estructura compartida per tots. Varem inaugurar la setmana pasada i durants els següents dies pasarem dels 4 comerços fundadors a ser una decena. Esperem que aquesta formula de venta conjunta sigui d’interès per a nous botiguers i creem un grup molt més ampli. Com et deia, com amb un carrer o centre comercial real, on una unió diversa i de qualitat justifica la seva visita. Espero que t’agradi la iniciativa i estaré encantat de escotar les teves aportacions.

 2. Montse
  Montse Dice:

  Hola Robert!
  Ei, m’ha agradat molt ViaComercia. Només 3 suggeriments:
  1) que a la home, posessis alguna oferta/promoció de vendes… quelcom que temptés als usuaris a entrar.
  2) Que un cop dins la categoria de producte, a més de tenir una capçalera, introduïsis també algun producte. Queda una mica confús que hagi de clicar en les subcategories per començar a veure quelcom.
  3) Els productes necessiten una descripció més acurada (ex: a les sabates – tipus de pell interior i exterior, tipus de sola, tipus d’acabats, etc… (mira’t http://www.zappos.com)

  La resta em sembla perfecte.
  (Li falta el favicon.ico també… però suposo que això és perquè és la versió beta)

  Espero que us vagi molt bé.
  Una forta abraçada.
  Montse.

 3. Robert
  Robert Dice:

  Moltes gràcies per les teves aportacions. Mirarem de anar-ho aplicant. Espero poder assitir al dilluns a la jornada i saludar-te
  Fins aviat
  Robert

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Nuevo libro ya a la venta

Haz que tu negocio crezca online

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para obtener estadísticas y almacenar datos. Su objetivo es poder ofrecerte un mejor servicio. Puedes consultar más información sobre las cookies de este sitio clicando aquí.