11 comentarios
 1. Xavier Albert
  Xavier Albert Dice:

  Genial!
  és l’eina que necessitava, la tenia davant dels morros i no l’havia vist.
  A mi em va molt bé per un altre tema…
  La meva pagina d’empresa té +6000 amics, la majoria es conecten després de sopar.
  Si els meus continguts entren en el meu horari laboral, cauen molt aball a la pagina d’inici, i perdo visualitzacions, això em requeria fer els posts des de casa a les 21h, 22h, 23h quan podía, amb stress perque hi ha la familia pel mig. D’aquesta manera, preparo el post i el programo a les 21h. Avui n’he programat un de prova, a veure que tal!

  Aprofito per preguntar per un altre aplicació que també m’aniria molt bé i que no se si existeix.
  Els meus amics són de moment del territori espanyol, i per un tema de sintonia m’agradaria fer entrades en català i en castellà, de tal manera que només els catalans veiessin les de català i els castellans les de castellà. Això existeix o es demanar massa?
  Es que noto que la participació catalana és inferior del que podria ser, degut a que no sintonitzen bé amb continguts en espanyol, i si a sobre el propi comunity manager ja es català però ho ha de fer els continguts en catsellà, doncs és una pena. M’entens?

  Gracies per la info, segueixo el teu bloc i de tant en tant treus coses molt interessants.

 2. Montse
  Montse Dice:

  Albert, fins fa unes setmanes hi havia un botó a costat de “publicar” que deia “públicos” i que permetia (en una pàgina) segmentar per idioma i per localització. Però va i canvien l’interface!!! i ara han posat el botó de “promociona” en lloc del de “públicos” i que jo sàpiga ja no es poden escriure posts segmentats per idioma. Hi ha 2 possiblitats: 1) que ho han fet perquè volen que contractem més publicitat (que sí es pot segmentar) o 2) momentaniament no hi ha aquesta funció.

 3. Jana Garcia
  Jana Garcia Dice:

  Hola Montse,

  Moltes gràcies per l’explicació. Saps si es poden programar entrades de blog perquè es publiquin de manera automàtica a facebook? Abans es podia fer i ho van treure… i la veritat és que va molt bé quan estas uns dies fora per feina i no tens massa temps…. Moltes gràcies, el teu blog és super útil!

 4. Montse
  Montse Dice:

  Hola Jana, escolta, no conec a fons blogspot (jo utilitzo WordPress), però a les entrades hi ha d’haver algun calendari… algun lloc on digui “publicar inmediatamente” o quelcom semblant. Allà hi ha d’haver la manera de programar la publicació. A WordPress es fa així… suposo que a Blogger també. Un cop programat, només has d’assegurar-te que el blog el tens connectat amb Facebook. Això es pot fer fàcilment amb l’aplicació “networked blogs” que trobaràs a dins de Facebook. També hi ha altres aplicación que et fan el mateix… mira per Google. Totes fan servir l’RSS del teu blog per alimentar Facebook. És fàcil, no pateixis.

  Si no te’n surts, avisa’m que miraré d’entrar en una demno de Blogspot per veure si ho veig. Ànims. Una forta abraçada.
  Montse.

 5. Montse
  Montse Dice:

  Ui, és complicat :-)
  Jo faig servir Hootsuite, però no sempre perquè només és útil si gestiones molts comptes. La diferència entre un i l’altre diria que no és en funcionalitats si no que és el sistema. Hootsuite funciona a través de web i no cal instal·lar res al teu ordinador, i en canvi Twitdeck funciona amb un programa d’escriptori. Quan vaig haver de prendre la decisió de quin fer servir, el tema de no haver d’instal·lar res va ser determinant per a mi… sempre procuro que al meu ordinador hi hagi el mínim imprescindible i evito qualsevol tipus de programa d’aquests que es connecten al engegar-lo o que els tens oberts sense ser-ne consicient. Ara, ja dic… a nivell de funcionalitats, diria que són iguals.

 6. ropa personalizada
  ropa personalizada Dice:

  Ya existe la posibilidad de en el botón de publicar poder programarlo. Esto tiene muchas ventajas para las empresas para poder dejar programado todo lo que quieran sin tener que estar accediendo.

 7. botes de cristal para perfumes
  botes de cristal para perfumes Dice:

  Cuando no tienes mucho tiempo y ya tienes pensado las publicaciones es fantástico. También lo veo genial si sabes que una hora determinada va a tener más visualizaciones y, por cualquier motivo, no puedes estar publicando justo a esa hora

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *