10 ideas prácticas para promocionar el teatro infantil, juvenil y familiar en Internet

Contenido de este artículo

Hoy he tenido el placer de participar en una Mesa Redonda dedicada a “Cómo promocionar y captar público para teatro infantil, juvenil y familiar”, en el marco de la Fira del Teatre Infantil i Juvenil organizada por la Diputación de Barcelona y La Mostra.

El objetivo de las jornadas era dar a conocer los diferentes proyectos e iniciativas que diferentes entidades llevan a cabo, para acercar el teatro a los jóvenes y a las famílias.

En la mesa redonda participaban un representante de la Administración (Cristina Navarro del Ayuntamiento de Mataró), un representante de un teatro (Paco Flor del Teatro Chapí de Villena), dos representantes de una compañía de teatro (Berta i Clara Pons, de la compañía Brodas) y yo misma, ofreciendo el punto de vista de una consultora especialista en marketing digital. La mesa redonda la moderaba Mireia Sabaté, directora del ODA (Oficina para la Difusión Artística, de la Diputación de Barcelona).

Las diapositivas con las que he ilustrado mi participación en la mesa redonda son las que muestro a continuación.

Puede encontrarse más información sobre las jornadas clicando aquí:
Teatre i públic jove – Diputació de Barcelona

También puede encontrarse más información aquí: La Mostra d’Igualada

8 comentarios
 1. Llorenç
  Llorenç Dice:

  Hola Montse, la presentació està molt bé. Trobo a falta però els diferents portals independents que estan promocionant les activitats infantils amb molta il·lusió i recursos limitats: PetitExplorador.com, Toc-Toc, PetitBCN i d’altres.

  Llàstima d’haver desaprofitat aquesta ocasió per donar-los un cop de mà.

 2. Montse
  Montse Dice:

  Tens tota la raó Llorenç. En teoria estarien inclosos en l’apartat en el que comento publicacions com Time Out… però sí que és un error no haver-los esmentat directament i així donar-los un cop de mà… a més vaig, pensar en Petit Explorador (els conec bé) mentre feia la presentació, i llavors a l’hora d’esmentar-lo quan tocava explicar aquest tipus de portal, vaig i me’ls deixo… mecachis! Bé, si et sembla, podriem fer una llista aquí, i així complementarem la info, i així la propera vegada els tindré en compte. A veure, suggereixes els següents oi?

  Directoris dedicats a les activitats infantils:

  http://www.petitexplorador.com
  http://www.toc-toc.cat
  http://www.petitbcn.com

  Si en coneixes més, avisa’m siusplau.
  Moltes gràcies Llorenç.

 3. Esther
  Esther Dice:

  Hola Montse. La presentació i va ser molt interessant i, a sobre, tenir-la aquí penjada va molt bé. De fet, faig aquest comentari animada per la teva consideració que entrar als diàlegs era important. Vas tocar conceptes que no coneixia i vas obrir una sèrie de possibilitats que semblen súper útils, la qüestió ara és aprendre a aplicar-les. Per això, m’encantaria poder comptar amb la col·laboració d’algun dels vostres estudiants. Pots dir-me on m’he de dirgir per contactar-los?
  Molts gràcies.

 4. Espai D'Oci
  Espai D’Oci Dice:

  Hola, creo que otra idea para promocionar el teatro infantil, juvenil y familiar en Internet sería en las fiestas infantiles, bastaría con implementarlo dentro de las actividades de los locales de fiestas de cumpleaños. Saludos!

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Nuevo libro ya a la venta

Haz que tu negocio crezca online

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para obtener estadísticas y almacenar datos. Su objetivo es poder ofrecerte un mejor servicio. Puedes consultar más información sobre las cookies de este sitio clicando aquí.